Ενεργειακή Θεραπεία

Αντιμετωπίζεις μια κατάσταση που σε βγάζει εκτός ισορροπίας;
Νιώθεις ότι έχεις φθάσει σε αδιέξοδο;
Αισθάνεσαι έντονα συναισθήματα που σε ακινητοποιούν και δεν μπορείς να τα διαχειριστείς;

Η Ενεργειακή θεραπεία απευθύνεται σε εσένα που επιζητάς την επίγνωση, επιζητάς να απελευθερωθείς από παλιά μοτίβα και να καλωσορίσεις μια “νέα πνοή” στην ζωή σου!

Σε καθοδηγώ στα σημεία εκείνα που χρειάζεται να εστιάσεις για να ανακαλύψεις τον αληθινό σου εαυτό και να ξετυλίξεις το απέραντο δυναμικό σου!

Ο χρόνος θα περάσει ούτως ή άλλως.
Ευθύνη και επιλογή σου είναι πως θα τον αξιοποιήσεις!

Η ενεργειακή θεραπεία θα σε βοηθήσει αν παρατηρείς:

Επαναλαμβανόμενα μοτίβα συμπεριφοράς, σωματικά συμπτώματα που επιμένουν, συναισθήματα (φόβος, θλίψη, μοναξιά, θυμός, αίσθημα στασιμότητας κ.α.) που σε κατακλύζουν και δεν μπορείς να τα διαχειριστείς, έμμονες σκέψεις, περιοριστικές πεποιθήσεις που μειώνουν την αυτοεκτίμηση σου, ή αίσθηση ότι κάτι σου λείπει, παρόλο που οι εξωτερικές συνθήκες φαίνονται ευνοϊκές.

Με την βοήθεια των τεχνικών ενεργειακής θεραπείας αλλάζεις την δόνηση, την μνήμη που έχει αποτυπωθεί στα κύτταρα σου δημιουργώντας έτσι νέες δυνατότητες σωματικής και ψυχοσυναισθηματικής ευεξίας!

Πως λειτουργεί η ενεργειακή θεραπεία:

Είμαστε τρισυπόστατα όντα, Σώμα, Νους και Πνεύμα. Όταν αυτή η ένωση διαταράσσεται μέσα από τις συνθήκες και τις εμπειρίες της ψυχής, τότε η υγεία, το ανοσοποιητικό μας σύστημα εξασθενεί και ως αποτέλεσμα χάνουμε την ισορροπία του φυσικού μας σώματος.

Αναλύοντας το φυσικό σώμα παρατηρούμε με δέος την απίστευτη τελειότητα και νομοτέλεια με την οποία έχουμε δημιουργηθεί.

Βλέποντας την ομοιότητα των νευρώνων του εγκεφάλου μας με το σύμπαν μια φράση έρχεται στο μυαλό μου “Ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο κατ’εικόνα και καθ’ ομοίωσιν”.

Αυτό το τέλειο δημιούργημα που αποκαλούμε φυσικό σώμα μέσω της επιστημονικών ερευνών και της κβαντικής φυσικής ανακαλύπτουμε ότι είναι ενέργεια.

H ύλη, οι σκέψεις, τα συναισθήματα, τα πάντα είναι ενέργεια, άλλοτε πιο συμπαγής και απτή και άλλοτε πιο αιθέρια.

Έχει αποδειχθεί μέσω της επιστήμης ότι ένα φυσικό μας σώμα περιβάλλεται από το αόρατο ενεργειακό πεδίο. Στο αιθερικό αυτό “σώμα” περιλαμβάνονται οι μεσημβρινοί (ενεργειακά κανάλια), τα ενεργειακά μας κέντρα (τσάκρα) και τα ενεργειακά μας σώματα (αστρικό, συναισθηματικό, νοητικό, αιτιατό, υπερ-αιτιατό) που επεκτείνονται γύρω από το φυσικό σώμα γνωστό και ως αύρα.

Το 1939, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Σεμυών και Βαλεντίνα Κίρλιαν και μετέπειτα το 1980 ο Guy Coggins φωτογράφησαν την αύρα. Αργότερα, η επίκουρος καθηγήτρια φυσιολογίας στο UCLA, Δρ. Βάλερι Χαντ, ανακάλυψε πρώτη την σχέση ανάμεσα στις αλλαγές του βιοπεδίου μας και της υγείας μας, αποδεικνύοντας ότι προβλήματα στο φυσικό μας σώμα ξεκινούν από το ενεργειακό πεδίο.

 Έδειξε μέσω της ηλεκτροφωτογραφίας ότι το ενεργειακό πεδίο μέσα και γύρω από το σώμα ρέει σε μια συγκεκριμένη συχνότητα δονήσεων η οποία αλλάζει σύμφωνα με την εσωτερική μας δραστηριότητα, δηλαδή τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις συμπεριφορές και σύμφωνα με το εξωτερικό μας περιβάλλον.

Στο Ινστιτούτο HeartMath διεξάχθηκε έρευνα που δείχνει ότι μπορούμε να αλλάξουμε το DNA μας με τα συναισθήματά μας. Ο θυμός, η οργή, το μίσος, συμπιέζουν τα μόρια του DNA, ενώ με την αγάπη, την συμπόνια, την χαρά επεκτείνονται. (πηγή: “Ξεκλειδώστε την Ενέργεια, Οι ενεργειακοί κώδικες, Dr. Sue Morter, Εκδόσεις Διόπτρα)

Είναι ιατρικά γνωστό ότι όταν τελούμε υπό χρόνιες συνθήκες συνεχούς στρες, ανασφάλειας και ανησυχίας παράγονται στον οργανισμό μας οι ορμόνες του στρες προκαλώντας χρόνια κόπωση και αποδυνάμωση της ανοσοποιητικής μας θωράκισης.

Με την βοήθεια των ενεργειακών θεραπειών κάνουμε βήματα προς την εξισορρόπηση του αιθερικού σώματος η οποία έχει αντίκτυπο στην φυσική κατάσταση άρα και την υγεία μας!

Πληροφορίες Προγράμματος

Αξία Συνεδρίας: 60 ευρώ

Αξία 3 Συνεδριών: 150 ευρώ

Διάρκεια Συνεδρίας: 1 ώρα

Σχόλια Πελατών