Άλφα Τσι Φένγκ Σούι

Ενεργειακός Καθαρισμός Χώρων

ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΠΝΟΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

Σου ‘χει τύχει να μπαίνεις σε έναν χώρο και να νιώθεις δυσάρεστα, ένα “πλάκωμα” στο στήθος, πονοκέφαλο ή ανησυχία δίχως προφανή λόγο;

Μήπως δεν ξεκουράζεσαι μέσα στο ίδιο σου το σπίτι;

Στο επαγγελματικό σου περιβάλλον αντιμετωπίζεις οικονομικές δυσκολίες, επικρατεί ένταση και έλλειψη συνεργασίας;

Έχεις παρατηρήσει ακίνητα που παραμένουν συνεχώς ανοίκιαστα;

Τα Πάντα είναι Ενέργεια

Οι σκέψεις, οι πεποιθήσεις, τα συναισθήματα είναι και αυτά αποδεδειγμένα μορφές ενέργειας διαφορετικής συχνότητας, διαφορετικής δόνησης που αποτυπώνονται στον χώρο και μας επηρεάζουν.

Επιστημονικές έρευνες επιβεβαιώνουν ότι όντως το ενεργειακό αποτύπωμα ενός χρήστη παραμένει και μετά την αποχώρησή του! Ο Ρώσος φυσικός Βλαντιμίρ Ποπόνιν, έδειξε ότι το DNA (που είναι μια συχνότητα δονήσεων στο ανθρώπινο σύστημα) συνεχίζει να επιδρά στο περιβάλλον ακόμη και όταν αυτό παύει να υπάρχει στο περιβάλλον. 

 Το Ινστιτούτο HeartMath έδειξε μέσα από έρευνά του ότι τα συναισθήματα χαμηλής δόνησης, όπως θυμός, μίσος, οργή συμπιέζουν το DNA μας, ενώ με την αγάπη, την συμπόνοια, την χαρά, ευγνωμοσύνη το DNA επεκτείνεται.

Επομένως, είναι επιλογή σου σε ποια συχνότητα αποφασίζεις να συντονίζεσαι και να ζεις!

Το Άλφα Τσι Φένγκ Σούι είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος ολιστικής, ενεργειακής θεραπείας που σε βοηθά να εξισορροπήσεις διάφορους τομείς της ζωής σου, να απολαύσεις περισσότερη ροή, δημιουργώντας αρμονικούς και “φωτεινούς” χώρους. Απώτερος σκοπός είναι να απελευθερωθούν παλιές δομές και αποτυπώματα και να προσελκυθούν νέες ποιότητες που υποστηρίζουν την ευημερία και την προσωπική ανάπτυξη.

Γιατί να κάνεις ενεργειακό καθαρισμό στον χώρο σου;

Τα κτήρια στα οποία κατοικούμε ή εργαζόμαστε είναι και αυτά «ζωντανά». Εκπέμπουν συγκεκριμένες δονήσεις και επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά την προσωπική σου ζωή, την υγεία, την επαγγελματική σου εξέλιξη.

Με ποιο τρόπο αυξάνεται η ζωτική ενέργεια στον χώρο;

 • Απαλείφοντας τα ενεργειακά αποτυπώματα προηγούμενων χρηστών
 • Εντοπίζοντας και θεραπεύοντας ενεργειακά μπλοκαρίσματα, ασυμβατότητες, ή ανισορροπίες που σε επηρεάζουν αρνητικά
 • Εξισορροπώντας/ενδυναμώνοντας τα 7 τσάκρας και τα 5 στοιχεία του χώρου
 • Ανακατευθύνοντας το γεωπαθητικό που δημιουργείται στον χώρο από μπαζωμένα ρέματα, υπόγεια ή στάσιμα ρεύματα, από το ηλεκτρομαγνητικό νέφος ηλεκτρικών συσκευών ή τις αρνητικές επιρροές, όπως παλιά πεδία μάχης.

Φώτισε και Φόρτισε με θετική ενέργεια τον χώρο σου

Πότε προτείνεται ο ενεργειακός καθαρισμός στον χώρο; Όταν:
 • αγοράσεις ένα ακίνητο
 • νοικιάσεις έναν χώρο ή ανακαινίσεις τον ήδη υπάρχον
 • μπεις στο νεόδμητο σπίτι σου ή επαγγελματικό χώρο
 • αποφασίσεις να κατοικήσεις στο σπίτι των γονιών σου
 • δουλεύεις εξ αποστάσεως μέσα στο σπίτι σου,
 • έρθει νέο μέλος/συνεργάτης στον χώρο, π.χ. σύντροφος, παιδί, στέλεχος, συνέταιρος
 • παραμένεις στο ίδιο σπίτι μετά από χωρισμό ή διαζύγιο
 • έχεις κάποιον χρόνια άρρωστο ή κάποιο μέλος της οικογένειας έχει αναρρώσει από μια δύσκολη ασθένεια
 • δεν αισθάνεσαι καλά/δεν ξεκουράζεσαι μέσα στον χώρο σου ή παθαίνεις συνεχή ατυχήματα π.χ. πεσίματα
 • αισθάνεσαι την παρουσία ξένων οντοτήτων μέσα στον χώρο
Που εφαρμόζεται; Εφαρμόζεται σε όλους τους χώρους εξωτερικούς ή εσωτερικούς, επαγγελματικούς, δημόσιους, ή ιδιωτικούς (κατοικίες, διαμερίσματα, γραφεία, καταστήματα, καλλιέργειες, κήπους, οικόπεδα, αυτοκίνητα, θαλάσσια σκάφη, ξενοδοχεία, χώροι ψυχαγωγίας, σχολεία κ.α.) Πως εφαρμόζετε; Ως πιστοποιημένη Σύμβουλος Άλφα Τσι αναγνωρίζω τις ενεργειακές ροές στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Με τη βοήθεια ενεργειακών συμβόλων αποκαθιστώ τις υπάρχουσες δυσαρμονίες και ανισορροπίες δίχως να απαιτούνται απαραίτητα αλλαγές στην διαρρύθμιση/διακόσμηση του χώρου.

Άδραξε και εσύ την ευκαιρία να ζήσεις με περισσότερη ευκολία,
χαρά και αφθονία!

Ποια είναι τα βήματα;

Αρχικά κάνω την “διάγνωση” του χώρου σου αποτυπώνοντας την παρούσα κατάσταση, αντλώντας πληροφορίες για το πως θα σε ωφελήσει, ποιος είναι ο σκοπός, καθώς και το κόστος της επένδυσης αυτής. Εφόσον συμφωνήσεις, έρχομαι στον χώρου σου (γίνεται και εξ αποστάσεως αν βρίσκεσαι εκτός Αττικής ή εκτός Ελλάδας) και η διαδικασία μεταμόρφωσης και αναβάθμισης έχει ξεκινήσει.

Συνήθως, ο ενεργειακός καθαρισμός του χώρου ολοκληρώνεται σε 1-2 ημέρες και στο τέλος ακολουθεί συνεδρία Συμβουλευτικής όπου δίνεται καθοδήγηση σε σημαντικούς για εσένα τομείς και λαμβάνεις περαιτέρω πληροφορίες.

Εξασκώ το Ενεργειακό Φένγκ Σούι από το 2012 και κάθε φορά με εκπλήσσουν ευχάριστα τα άμεσα αποτελέσματα, οι θετικές αλλαγές, τα μικρά ή μεγάλα θαύματα που συμβαίνουν στις ζωές των ανθρώπων!

Η αίσθηση και η ποιότητα των ατομικών ή επαγγελματικών χώρων αλλάζει, με αποτέλεσμα οι διαπροσωπικές σχέσεις να βρίσκουν νέες ισορροπίες.

Πληροφορίες Προγράμματος

Κάθε ενεργειακός καθαρισμός χώρου είναι ξεχωριστός και ιδιαίτερος.

Αν θέλεις να μάθεις την αξία του ενεργειακού καθαρισμού της οικίας ή της επιχείρησής σου, αγόρασε την Διάγνωση Χώρου και θα λάβεις πληροφορίες για το πως θα σε ωφελήσει ο ενεργειακός καθαρισμός, τον σκοπό καθώς και της αξία της επένδυσης αυτής.

Αξία Διάγνωσης Χώρου: 60 ευρώ

Σχόλια Πελατών

Νίκος Αυγερινός

ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ