Διαλογισμός

Ο Διαλογισμός είναι μια ιερή παύση!
Μια στιγμή που συναντάς τον εαυτό σου!
Βυθίσου στην σιωπή και βίωσε ότι είσαι ένα με τα πάντα!

Γιατί να κάνεις διαλογισμό;

Ο διαλογισμός είναι ένας τρόπος να ηρεμήσεις και να μειώσεις το άγχος που σε κατακλύζει καθημερινά. Ο ήρεμος νους ευνοεί περισσότερο τη δημιουργική σκέψη και την επίλυση προβλημάτων.

Καλλιεργεί νοητική, συναισθηματική διαύγεια και ανθεκτικότητα. Σε βοηθάει να αντιμετωπίζεις τα απρόβλεπτα της ζωής με περισσότερη ευκολία και ηρεμία. Η πρακτική αυτή ενσυνειδητότητας σε βοηθάει να παίρνεις μια απόσταση από τα γεγονότα της καθημερινότητας και να απεμπλέκεσαι από τον ταραχώδη κόσμο γύρω σου εστιάζοντας την προσοχή προς τα μέσα. Με την εξάσκηση η γαλήνη και η σταθερότητα που βιώνεις στον διαλογισμό σου θα διατηρείται και στην υπόλοιπη ημέρα σου.

Ο διαλογισμός σε αγκυρώνει στο εδώ και τώρα και αναπτύσσει ενσυνειδητότητα! Ενισχύει την ικανότητα σου να συγκεντρώνεσαι και να εστιάζεις συνειδητά αντί να αφήνεσαι στον ανεξέλεγκτο καταιγισμό σκέψεων, συνειρμών και συναισθημάτων.

Συμβάλλει σημαντικά στη διαδικασία αυτοπαρατήρησης και κατανόησης του ίδιου σου του εαυτού και σε ωθεί να συντονιστείς με το κανάλι της ροής, της χαράς, της ευγνωμοσύνης. Σε βοηθάει να προσελκύσεις ποιότητες αφθονίας και ευκολίας στην ζωή σου!

Τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια, πολλές μελέτες και έρευνες έχουν δείξει τα αξιοσημείωτα οφέλη της ενσυνειδητότητας και του διαλογισμού, βελτιώνοντας τα πάντα, από την προσοχή, τη λειτουργία του εγκεφάλου, την πνευματική αφύπνιση έως το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος.

Εξασκήσου στον δικό σου διαλογισμό για περισσότερη ειρήνη, χαρά και ροή!

Θέλεις να ξεπεράσεις ένα θέμα που σε απασχολεί;
Θέλεις να διαχειριστείς ένα έντονο συναίσθημα ή να επανασυνδεθείς με τον αληθινό σου εαυτό απαλλαγμένη/ος από φόβους ή τραύματα;

Αν ναι, ζήτησε τον δικό σου διαλογισμό που θα σε στηρίζει στην καθημερινότητά σου ή σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής σου!!

Αξία Υπηρεσίας: 60 ευρώ

Η διαδικασία είναι απλή!
– Προγραμματίζουμε μια 20λεπτη δωρεάν διαδικτυακή συνάντηση,
– Συντονίζομαι με εσένα και δημιουργώ τον διαλογισμό που χρειάζεσαι,
– Μετά από 1-2 ημέρες λαμβάνεις στο email σουτο ηχητικό αρχείο με τον δικό σου διαλογισμό και κάποιες σχετικές πληροφορίες.

Σχόλια Πελατών