Αποποίηση ευθύνης για την Ακριβή Χατζηιωάννου

Αποποίηση ευθύνης για τον ιστότοπο: moryaakrivi.com

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την αποποίηση ευθυνών του ιστότοπού μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@moryaakrivi.com ή στο moryaakrivi@gmail.com

Όλες οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο – https://moryaakrivi.com – δημοσιεύονται καλόπιστα και μόνο για σκοπούς γενικής ενημέρωσης. Ο ιστότοπος moryaakrivi.com δεν παρέχει καμία εγγύηση σχετικά με την πληρότητα, την αξιοπιστία και την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών. Σε οποιαδήποτε ενέργεια και αν προβείτε, βάσει των πληροφοριών/υπηρεσιών που βρείτε ή παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο (moryaakrivi.com), είναι αυστηρά με δική σας ευθύνη. Πριν ακολουθήσετε οποιαδήποτε θεραπεία ή συμβουλή που παρέχεται στον ιστότοπό μας, συνιστούμε να συμβουλευτείτε τον αρμόδιο επαγγελματία υγείας. Η διαχειρίστρια του ιστότοπου και επαγγελματίας Ακριβή Χατζηιωάννου δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, βλάβη, αποτυχία ή/και ζημιά που προκύπτει από τη χρήση αυτού του ιστότοπου, την χρήση των πληροφοριών μας ή των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Από τον ιστότοπό μας, μπορείτε να επισκεφτείτε άλλους ιστότοπους ακολουθώντας τους υπερσυνδέσμους αυτών των εξωτερικών ιστοτόπων. Ενώ προσπαθούμε να παρέχουμε μόνο ποιοτικούς συνδέσμους σε χρήσιμους και ηθικούς ιστότοπους, δεν έχουμε κανέναν έλεγχο στο περιεχόμενο και τη φύση αυτών των ιστοτόπων. Αυτοί οι σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους δεν υποδηλώνουν σύσταση για όλο το περιεχόμενο που βρίσκεται σε αυτούς τους ιστότοπους. Οι ιδιοκτήτες και το περιεχόμενο του ιστότοπου ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και ενδέχεται να πραγματοποιηθούν αλλαγές προτού έχουμε την ευκαιρία να αφαιρέσουμε έναν σύνδεσμο που μπορεί να μην συνάδει πια με τις αξίες και την ηθική μας.

Οι ολιστικοί επαγγελματίες υγείας ΔΕΝ είναι Ιατροί (MDs) ή επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Οι ολιστικοί επαγγελματίες υγείας είναι εκπαιδευμένοι ειδικοί που χρησιμοποιούν ολιστικές πρακτικές για να δημιουργήσουν ένα υγιές περιβάλλον για το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα.

Όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται στον ιστότοπο www.moryaakrivi.com είναι συμπληρωματικές/εναλλακτικές θεραπείες, πρακτικές ή συμβουλές και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αναφέρονται ως υποκατάστατο της συμβατικής ιατρικής θεραπείας. Οι πληροφορίες και οι υπηρεσίες που παρέχονται από τον ιατρό δεν πρέπει να ερμηνεύονται ως διάγνωση, ίαση ή εγγύηση αποτελεσμάτων και δεν προορίζονται να αντικαταστήσουν τη συμβατική ιατρική.

Συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν εξουσιοδοτημένο επαγγελματία υγείας για τυχόν προβλήματα σωματικής ή ψυχικής υγείας. Η επαγγελματίας Ακριβή Χατζηϊωάννου δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τυχόν συνέπειες που προκύπτουν από τη χρήση των παρεχόμενων πληροφοριών ή υπηρεσιών σε αυτόν τον ιστότοπο. Με τη χρήση των υπηρεσιών, ο πελάτης αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για τη δική του ευημερία και σωματική ή/και ψυχική υγεία.

Κατανοώ ότι οποιαδήποτε συμπληρωματική θεραπεία θεραπείας που λαμβάνω δεν υποκαθιστά μια ιατρική ή ψυχολογική διάγνωση ή θεραπεία από εξειδικευμένο ιατρό.

Κατανοώ ότι συνιστάται να συμβουλευτώ κάποιον επαγγελματία για οποιοδήποτε σωματικό ή ψυχολογικό πρόβλημα έχω τώρα ή στο μέλλον.

Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι όταν αποχωρείτε από τον ιστότοπό μας, άλλοι ιστότοποι ενδέχεται να έχουν διαφορετικούς όρους και πολιτικές απορρήτου που είναι πέρα από τον έλεγχό μας.

Συγκατάθεση

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε με την αποποίηση ευθύνης μας και συμφωνείτε με τους όρους της.

Ενημερώσεις

Εάν ενημερώσουμε, τροποποιήσουμε ή κάνουμε οποιεσδήποτε αλλαγές σε αυτό το έγγραφο, αυτές οι αλλαγές θα αναρτηθούν ευδιάκριτα εδώ.